tisdag 23 oktober 2012

Några roliga dagar

I söndags var vi som sagt på bröllop på hotel Sunrice, det var otroligt vackert uppdukat runt poolen och bruden var jättefin. Anh som gifte sig är en härlig tjej som jobbar på det kontor som hjälpt oss med massa pappersarbete och även praktiska saker sen vi flyttade hit. Jag hade så trevligt hamnade vid ett bord med två super trevliga män i 65 års åldern. En var från USA och den andra från Schweiz. Vi pratade och pratade så vi höll på att missa hela cermonin :-) Tony vann en tävling som gick ut på att killar skulle äta upp ett äpple som hängde i ett snöre från munnen på en tjej i lagom höjd så det hamnade mellan brösten .... En annan tävling var att killarna skulle dricka mjölk ur en nappflaska som tjejerna hade under armhålan och den som drack snabbast vann....
Väldigt konstiga tävlingar/lekar, vietnameserna sa att det inte var tradition för vietnamesiska bröllop och amerikanerna sa - nej nej herregud vi skulle kunna bli stämda för dessa saker hemma i staterna :-) så ingen vet vad det kom ifrån.

Tony och Tanh

Bordsherrar

Här kommer brudföjet in


Frank och Anh


Efter bröllopet fortsatte festen hos vår vän Patric på hans nya winebar. Han har flyttat sin restaurang till en mycket större lokal och det var supertrevligt. Vi dansa, sjöng och drack gott vin. Träffade även på lite gamla bekanta och skapade lite nya kontakter. Lite senare drog vi på nattklubb och jag dansade, dansade och dansade oj va kul det var. På nattklubbarna här är det fruktfat som snacks och vattenpipor på borden, lite annorlunda än hemma men väldigt trevligt med frukten istället för chips och nötter. Och som nattamat är det spicynudels istället för burgare och kebab  När alla hade lagom ont i öronen eftersom dom spelar såååå hög musik drog vi vidare till the sailingclub där kvällen avslutades med cocktails, mer dans och massa fyllesnack.

Brudparet dansar igen

Patrics nya winebar

Min trevliga bordsherre Michelle, Tony och Thuy tror hag hon heter

Cool båge, men nej jag åkte inte med eftersom jag inte hade hjälm

Igår var vi sega hela dan men jag tog mig ut och sprang på morgonen och lunchade med Linh och Jocke. Sen åkte vi till en sorts handelsträdgård som vi fick tips om där det fanns massor med blommor och växter. Vi köpte vita stena som vi jagat som galningar för att lägga i våra stora krukor här hemma. På kvällningen tog vi en massage och hängde på rummet och kolla på lite playkanaler på datorn.

Idag hämtad vi upp Will, Jocke och Linh som ville med ut till trädgården så nu blev det lite blommor av olika slag, stora hubiskus, jasmin och en stor garderobsblomma. När vi storhandlat begav vi oss hem. Jag körde och Tony passade på att fixa med lite musikfiler på datorn. Nu har vi landat hemma och hunnit plantera lite, städat poolen, målat krukor mm. Känner mig lite seg så det blir snart häng i soffan och kanske tom lite popcorn.

Ser lovande ut

Bonsaier och träd

Massa blommor

Tony tyckte vi skulle ha denna lilla enkla sak som entre till vårt område ...

lite fina blommor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar