lördag 27 oktober 2012

Hel dag i Tuy Hoa

Dagen startade med att Hanh och hans kollega kom och monterade gardinstänger och början till våra skjutdörrar i hus 2. Dom är verkligen sköna killar alltid så glada, hjälpsamma och proffsiga. Det är nog dom enda här i byn som gör som dom säger och vill och tycker att det är roligt att lära sig nya saker. Men sen är dom ju inflyttade till byn det kanske är det.

Ja sen skulle ju kökskillarna dyka upp eftersom dom har lyckats att göra alla fronter för långa så det går inte att stänga lådor och skåp. Vi väntade med att åka bort idag så vi skulle kunna visa dem och släppa in dom men som alltid med dom så händer det något. Idag var det problem med bilen ....

Ja ja vi hämtade upp Phuong och Kjell och åkte in till stan. Vi startade med en god lunch på KaYa hotel mitt favvo ställe. Vi åt så klart den goda biffsalladen och struts lika gott som alltid. När vi ätit klart och njutit av utsikten passade vi på att kolla in hotellets spa och det var superfint så det måste vi prova någon gång :-)

Sen gjorde vi en massa ärenden både till oss och Kjell och Phuong allt från att försöka lösa våra kontantkort på Viettel till badrumsaffärer, sportaffärer och lampaffärer. Som vanligt tar allt lång tid här så vi kom hem på kvällningen men gissa om lilla Phuong blev glad. Hon hade massor att berätta :-) Nu hänger vi mätta i soffan efter en lång dag... Imorgon ska jag visa lite kort på våra nya fina grejer i hus 2.

I mobilaffären

Dom har såå snygga grejer här man skulle ju vilja ha ett handfat en av varje... not...

Massa små bra badrumstillbehör hade dom :-)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar