fredag 5 oktober 2012

Fredagsmys

Igår var Will inte i form och klagade på ont i halsen så han kollade mest film och spelade spel. Tony och jag passade på att få massor gjort som att polera bilen och  jag, Lan och lilla Phuong började rycka ogräs på baksidan men det är mycket mycket kvar innan det är ordning där. På kvällen kom Phuong och Kjell förbi och sa hej och vi fick jättefina blommor.

Vi vaknade tidigt och njöt av den fina solnedgången. Will sov jättebra på natten och vaknade inte förrän vid halv åtta :-)



Direkt efter frukosten åkte vi till Quy Nhon, vi kollade in i en stor möbelaffär där det faktiskt fanns massa helt ok grejer. Mannen som hade affären pratade lite engelska och berättade att han sålt soffa till våra grannar Bobby och Anette. Efter det åkte vi till Metro och handla då vi lovat Will lite fredagsmys i form av popcorn och fanta. Direkt när vi kom hem blev det lite fika vilket inte är speciellt vanligt i denna familj men Will vill hela tiden trycka på knappen på kaffemaskinen och sen hade han valt några muffins i affären som Tony har kollat på flera gånger.

Trött kille

Kan vi göra kaffe 

FIKA

GO FIKA

Hanh kom och satte dit locket till vår andra pools pumputrymme och även på Bobbys. Sen gick han och Tony igenom vad vi ville ha hjälp med i hus 2. Ikväll åt vi pasta carbonara till middag och lilla Phuong kom precis när vi skulle sätta oss så hon fick också lite och hon fullständigt rensade tallriken. Sen höll hon och Will låda och pinade mig genom att sitta på min rygg när jag gjorde armhävningar och massan annat med en extra tyndgd i form av ett litet barn. Dom sjöng även olika sånger på vietnamesiska för varandra.



Som kommunjobb i Sverige en jobbar och åtta tittar på :-)

Sen var det dax för ett kvällsdopp och Will visade alla sina konster för grannfamiljen som stod och fnissade på kanten. Sen hoppade pappan i och simma lite hundsim och då ville ju såklart även lilla Phuong bada och höll krampaktigt i mig. Det hela slutade lite tvärt då Will börja kräkas. han hade nog fått i sig allt för mycket klorvatten. Så det medförde lite extra städning av pool och uteplats men nu är alla baconbitar upptagna ur poolen och den är chock klorerad. Annars förbereder vi oss för den storm som ska komma imorgon. Vi får se hur det går, det är i såfall det första ovädret vi är med om. Nu är det popcorn och fanta-time till Ice Age. Ha en mysig fredag för det har vi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar